Na osebnem svetovanju, ki v varnem okolju poteka med mano in vami, vam na podlagi astrološke karte predstavim vaše karakterne značilnosti, vaše lastnosti, ki so vam v podporo in jih je smiselno dobro izkoristiti ter vaše morebitne pomanjkljivosti, ki samo potrebujejo to, da jih prepoznate in harmonizirate tako, da bodo začele delovati vam v prid.

Djotiš vam tudi pove v kakšnem obdobju življenja se trenutno nahajate, kaj to obdobje prinaša v pozitivnem in morda tudi v negativnem smislu, kaj izkoristiti ter pred čim in na kakšen način se obvarovati. Razjasni vam tudi vse, kar se je dogajalo od vašega rojstva dalje, pa do danes. Ponudi vam tudi vpogled v prihodnost, a ne na način, da napoveduje kaj točno se bo zgodilo, temveč deluje kot neke vrste vremenska napoved, na podlagi katere se lahko dobro pripravite na vse tisto, kar prihaja. Ob prvem pogovoru vas prosim, da mi posredujete podatke o datumu, uri in kraju rojstva ter vprašanja, o katerih bi se radi pogovorili. Lahko so vezana na vas same, na ljudi, ki so bili ali so del vašega življenja, na področja življenja, ki vas zanimajo (zdravje, družina, partnerstvo, kariera, delo, študij, minevanje življenja…), karkoli.

Djotiš karta je obsežna in včasih je težko na enem samem srečanju pregledati vse, kar vas zanima, čeprav dobite že od enkrat ogromno informacij, ki vam pomagajo razumeti vaše življenje in lažje sprejemati odločitve.