Svetovanje v živo, namenjeno globljemu razumevanju posameznika in vaju dveh znotraj partnerskega odnosa. Djotiš osvetljuje situacije, s katerimi se soočata v vajinem odnosu. Skozi oči djotiša lahko v prvi vrsti bolje spoznaš samega sebe in svojega partnerja oziroma partnerko. Djotiš vama pokaže  kje se dopolnjujeta, kje se lahko drug od drugega učita, na kaj morata biti v vajinem odnosu še posebej pozorna, kje so morebitne pasti, ki bi vajin odnos lahko zamajale, kako lažje razumeti zakaj drugi deluje kot deluje, zakaj počne nekaj drugače kot ti, koliko možnosti je, da vajin odnos uspe, koliko kompatibilnosti je med vama in v katerem obdobju se trenutno nahaja vsak od vaju. Namreč, vsako obdobje ima svoje lastnosti in v nas vzbuja določene potrebe, ki jih želimo zadovoljiti. Če so te v velikem nasprotju s potrebami našega partnerja, imamo pred seboj izziv, ki ga ne smemo spregledati.

Djotiš svetovanje za vaju je odlična priložnost za nadgradnjo vajinega odnosa, lahko vama da potrditve, ko želita odnos nadaljevati ali pa morda zaključiti, prav tako pa ti djotiš pomaga razumeti zakaj je boljše, da v določen odnos nisi vstopil oziroma zakaj se je končal tako kot se je.

Karkoli trenutno doživljaš v svojem odnosu, ali ga gradiš, si na novo zaljubljen, ne veš kako odnos nadaljevati ali pa je bolečina ob končanem odnosu še prisotna in se ti ob tem poraja še kakšno vprašanje in nanj ne najdeš odgovora, sem tu, za pogovor, za nasvet in seveda za vpogled v tvojo djotiš natalno karto. Tu sem, da ti pomagam zaživeti bolj polno, bolj avtentično in bolj skozi sebe.