Skozi djotiš lahko boljše spoznaš in razumeš sebe in svojega otroka, saj djotiš marsikaj razkriva o značajskih lastnostih tvojega otroka in to vedenje lahko tebi, kot staršu, veliko pomaga pri tem, da si še bolj zavesten v odnosu starš – otrok. Če veš kje ga lahko podpreš in zakaj je to pomembno zanj, mu lahko prihraniš marsikatero bolečino, ki jo temu odraščajočemu bitju nehote zadaš kar sam. A tudi na tem mestu se nikar ne obsojaj, ker vedno deluješ tako kot zmoreš in znaš, zavedaj pa se, da imaš v vsakem trenutku novo priložnost, ko se lahko odzoveš drugače kot si se včeraj.

Tu sem, da s teboj pokukava v tvojo karto in v karto tvojega otroka in ti razkrijem še kaj, česar o sebi ali o njem nisi vedel, si morda le slutil, ali pa ti potrdim, da si na pravi poti. Morda pa te samo nekoliko usmerim tja, kjer bo tvoj odnos z otrokom zaživel v večji harmoniji.

Na voljo ti je pisna djotiš analiza tvoje natalne karte in karte otroka plus nasveti kako delovati, da bo odnos med vama čim bolj harmoničen. Vse na cca 10ih straneh, plus 15 minutni pogovor v živo ali preko telefona. Lahko pa se srečava v živo in ti v 2 urah predstavim tvojo in otrokovo karto, seveda pa se ob tem tudi pogovoriva o aktualnih izzivih tvojega starševstva.