Vem, da se tudi ti, moški, vedno bolj zavedaš dejstva, da tako kot tvoj avtomobil za normalno delovanje potrebuje servis, tako tudi ti kdaj pa kdaj rabiš kakšno obnovo svojega "motorja". Običajno je dovolj samo kakšna športna aktivnost ali pa pivo v družbi prijatelja.

Se pa zgodi, da se zadeve včasih zapletejo in takrat sem ti na voljo tudi jaz, da ti prisluhnem, te razumem, podprem in osvetlim tvoj izziv še druge perspektive. Povsem normalno je, da se tudi ti srečuješ z določenimi življenjskimi izzivi. Morda si v nenehnih bojih s samim seboj, pa ne veš kako naprej oziroma si se znašel v situacijah, iz katerih kar ne najdeš izhoda. Imaš izzive na področju kariere, obstoječega odnosa s partnerko, z otroki, s svojimi starši... Bi rad bolje razumel samega sebe in dogajanje v tvojem življenju, bi moral upočasniti tempo življenja pa ne veš kako?

Kaj je tisto, kar ti ne da spati in ti jemlje dragoceno energijo?

Kakršenkoli izziv že imaš, tu je z nekim namenom - da te nekaj nauči in premakne iz cone poznanega. Če ob tem potrebuješ pogovor in nasvet, si nikar ne odvzemi te možnosti. Zakaj bi imele ta privilegij le ženske? Vsi pogovori med teboj in mano so seveda zaupne narave.