Vem, da se tudi moški vedno bolj zavedate dejstva, da tako kot vaš avtomobil za normalno delovanje potrebuje servis, tako tudi vi kdaj pa kdaj rabite kakšno obnovo vašega "motorja". Običajno je dovolj samo kakšna športna aktivnost ali pa pivo v družbi prijatelja.

Se pa zgodi, da se zadeve včasih  zapletejo in takrat lahko nekdo od zunaj, ki vam prisluhne in vas razume, osvetli vaš problem, tako da lažje zadihate. Tudi vi se srečujete s takimi in drugačnimi izzivi. Morda ste edini v družini, ki skrbi za finance ali pa ste samohranilec, mogoče ste v nenehnih bojih, v katerih na eni strani deluje vaša žena, na drugi pa vaša mama in vi si ne želite biti vmes. Lahko da vas skrbi za vaše zdravje, za vaš partnerski odnos, za odnos z vašimi otroki, z vašimi starši. Mogoče ne najdete prave partnerke zase, imate težave pri navezovanju stikov z nasprotnim spolom, bi se radi osamosvojili in se na tej poti srečujete z ovirami. Imate težave z lastno vrednostjo, veste, da bi morali upočasniti tempo življenja pa ne veste kako? Vas mučijo vprašanja o minevanju življenja?

Karkoli že je, je vašem življenju z nekim namenom, je tu zato, da vas na nekaj opozori, da morda v vas spodbudi drugačen pogled na življenje. Zato si ne vzemite možnosti, da bi vam lahko bilo lažje, če bi poiskali zunanjega poslušalca. Zakaj bi imele ta privilegij le ženske? In še nihče ne rabi za to vedeti, samo vi in jaz.