Rada imam djotiš, še posebej tisti del, kjer se vidi kaj si kot večno bitje že prinesel na svet. In ko opazujem naše otroke, se vse to odraža že v njih samih. So se rodili s pravo mero zaupanja vase? Imajo dovolj poguma, odločenosti, borbenosti, samozavesti, so morda rojeni vodje? Kakšen je način njihove komunikacije, kako gledajo na svet, kaj bi lahko doživljali v odnosu s starši? So morda zelo čustveni in bolj intenzivno doživljajo dogajanje okoli sebe ali pa so bolj trdoživi in jih situacije zlepa ne vržejo iz tira, morda pa se za vsem tem skriva še kaj drugega? Imajo dobro samopodobo ali bi se lahko tekom življenja izkazalo, da je le ta nekoliko slabša? Znajo slediti sebi in sprejemati zanje zdrave kompromise ali se prilagajajo in gredo s tem sebi večkrat v škodo? Kaj jih zanima, s čim je okupiran njihov um?

Vse to in še mnogo več razkriva djotiš o značajskih lastnostih tvojega otroka in to vedenje lahko tebi, kot staršu, veliko pomaga pri tem, da si še bolj zavesten v odnosu starš – otrok. Če veš kje ga lahko podpreš in zakaj je to pomembno zanj, mu lahko prihraniš marsikatero bolečino, ki jo temu odraščajočemu bitju nehote zadaš kar sam. A tudi na tem mestu se nikar ne obsojaj, ker vedno deluješ tako kot zmoreš in znaš, zavedaj pa se, da imaš v vsakem trenutku novo priložnost, ko se lahko odzoveš drugače kot si se včeraj.

Tu sem, da s teboj pokukava v tvojo karto in v karto tvojega otroka in ti razkrijem še kaj, česar o sebi ali o njem nisi vedel, si morda le slutil, ali pa ti potrdim, da si na pravi poti. Morda pa te samo nekoliko usmerim tja, kjer bo tvoj odnos z otrokom zaživel v večji harmoniji.

Tvojo in otrokovo karto ti predstavim na 2 – urnem svetovanju v živo, lahko pa tudi na daljavo. Povzetek povedanega dobiš tudi v pisni obliki.