Biti ljubljen in sprejet, pripadati in čutiti varnost – to so potrebe slehernega človeka. A včasih tega občutka preprosto ni. Razlogi so lahko različni in vsak od nas ima svojo zgodbo. Res pa je, da nikdar nismo premladi ali prestari za ljubezen in sprejemanje. In vedno je priložnost za nov začetek, le začeti moramo, pri sebi in se vprašati: “Se imam res rad/a? Kaj sploh pomeni ljubiti sebe? Se sprejemam? Kdo sploh sem? Upam svetu pokazati svoj pravi obraz? Kako sploh odkriti svoj resnični jaz? Zakaj potrebujem pohvalo in odobravanje svoje okolice? Od koga lahko pričakujem, da bo opazil moje prednosti in moje slabosti? Zakaj me drugi jezijo in spravljajo v slabo voljo? Zakaj ne znam reči NE? Kaj je najboljše zame? Znam prisluhniti svojim občutkom? Znam izraziti svoja čustva? Vem kaj potrebujem? Lahko dam sebi to kar potrebujem in želim in kaj me pri tem ovira? Res delujem v skladu s svojimi vrednotami? Kaj pa moje poslanstvo? Zakaj sem sploh tukaj? Imam pogum za spremembo?”

Ko začnemo iskati odgovore na tovrstna vprašanja, ko si vzamemo čas zanje in zase, verjemite, da slej ko prej odkrijemo sebe, v vsej svoji veličini. 

Tukaj smo zato, da živimo svoje življenje, da ljubimo in sprejemamo sebe, da živimo svoj avtentični jaz. Zato, upajte si biti pristni in živeti življenje v skladu s svojo zgodbo. Ne obupajte, kajti pot osebne preobrazbe potrebuje svoj čas. Včasih je lažja, če je poleg vas nekdo, ki vam prisluhne, ko je težko, vas opogumi, ko oklevate in vam pomaga najti odgovore na vsa vprašanja, ki se vam tekom tega potovanja v globine vaše duše porajajo. Na vsa ta in še mnoga druga vprašanja vam lahko pomagam najti odgovore, z ali brez djotiša.

V programu JAZ SEM JAZ pa vam je na voljo tudi komplet osebnih svetovanj, sms sporočil in telefonskih pogovorov – moja podpora takrat, ko jo vi najbolj potrebujete.