ČAS JE

Drago bitje…

Čas je. Ustavi se. Začuti se. Zasliši glas tvoje globine, ki te kliče k sebi. Spusti vse tisto, kar ni tvoje in te obremenjuje. Poskrbi zase. Umakni se. Ne boj se sebe, čeprav je včasih lastna samota strašljiva. Občuti vse, četudi ti je neugodno. Vztrajaj. In vedno bližje boš sebi. Vedno bližje boš svoji resnici. In vedno bližje boš ljubezni, ki tli v tebi. Podari si neskončno obilje ljubezni.

Čas je. Vprašaj se kaj je resnično dobro zate. Kaj je tisto, kar ti bo na dolgi rok prineslo notranje zadovoljstvo. Zaupaj vase in postavi se zase. Svet danes bolj kot kadarkoli potrebuje tebe, da zasiješ v vsej svoji veličini in pokažeš kdo v resnici si in v kaj resnično v svojem bistvu verjameš.

Čas je. Bodi pogumen in sledi sebi. Naj srce upravlja tvoj um in ne dovoli, da se dogaja ravno obratno. Srce deluje iz ljubezni, um vse prevečkrat iz strahu. Čas je za ljubezen in sprejemanje. In začeti moraš, a najprej pri sebi.

Zavedaj se, da se vse dogaja z namenom. Da se ponovno nekaj novega naučiš in prebudiš vse tisto, kar že predolgo spi v tebi. Čas je, da se zbudiš in zaživiš svoje življenje.